Живко Миланов вярва, че Левски ще опровергае скептиците
Живко Миланов вярва, че Левски ще опровергае скептиците / netinfo
Един от малкото останали опитни играчи в Левски Живко Миланов заяви за Гонг, че отборът е готов за началото на шампионата. Защитникът изрази надежда, че „сините” ще опровергаят многобройните скептици.

„Мисля, че се подготвихме добре през зимната пауза. Аз съм спокоен и се надявам Левски да изглежда много добре. Новите момчета и ние по-старите се надяваме да направим един добър колектив”, сподели защитникът на Левски.

Десният бек, който ще е капитан на „сините”, когато Боримиров отсъства допълни, че вече е с далеч по-голяма самочувствие. „Доста години съм в Левски. Много хора напуснаха Левски и аз вече съм сред най-опитните. Не знам дали съм лидер, но съм от най-опитните в отбора”, коментира защитникът на Левски и националния отбор.

„В дните, когато ще съм капитан на Левски за мен ще е голямо предизвикателство. Да си капитан на Левски за мен е голяма чест. Надявам се да оправдая доверието”, продължи футболистът на шампиона.

„Новите футболисти свикват с колектива. Трудно е да се нагодиш за няколко месеца към изискванията и стила на игра, който Левски практикува. Новите попълнения са добри футболисти, професионалисти и няма да има проблем да се аклиматизират”, продължи един основните играчи на Станимир Стоилов.

„Радвам се, че мога да помагам на националния отбор. Ако продължа да играя там, няма как да не ми се вдигне и самочувствието”, отсече десният бранител.

„Надявам се запалянковците на Левски да ни подкрепят. Видях и на вчерашната контрола, че имаше много хора. Нека дойдат на мача с Черноморец и да подкрепят този нов Левски. Знам, че много хора са скептично настроени, но се надявам да ги опровергаем”, каза за Гонг Живко Миланов.

„Всички видяхме новия терен, но още не сме тренирали на него. Може би в следващите дни до мача ще го пробваме. Надявам се първият мач да го завършим по подобаващ начин. Искам да стартираме добре, с победи и добър резултат”, завърши твърдият титуляр в схемата на Станимир Стоилов.