Вуцов: В Левски сме притеснени от новия спасител на ЦСКА, спасил ги от разруха
Вуцов: В Левски сме притеснени от новия спасител на ЦСКА, спасил ги от разруха / netinfo
Каже ли Вили Вуцов, че няма да коментира ЦСКА , тогава очакваме да стори именно това. Така бе и след тренировката в четвъртък преди обяд. Тъкмо да повярваме, че е възприел уважителен тон към противника и Вили пак ги „жегна”. Този път в интерес на истината той бе уважителен към отбора, но не пропусна да заяде президента, без да споменава имена.

Попитан не е ли било по-добре за Левски да срещне в началото на първенството „армейците”, Вили отговори: „Не съм убеден. Аз продължавам да смятам, че „червените” ще бъдат фактор в първенството. Убеден съм, че в началото ЦСКА ще бъде по- добре, а към края на полусезона ще е по-слаб. Те да мислят за техните им проблеми. Аз мисля само за Левски. Да, програмата им в началото е по-лека, но ако сбъркат точно в по-леката част, какво ще правят нататък. Аз ЦСКА няма да коментирам.”

Вуцов ще си коментира единствено положението на Левски, но : „Единствено съм притеснен за ЦСКА, прочетох, че са си намерили новия спасител, който евентуално може да оправи нещата и евентуално „червените” отново да тръгнат нагоре. Чета вчера президентът им казал, че ако не е той, клубът щял да рухне. Явно това е новият спасител на „червените”, което определено нас в Левски всички ни притеснява това нещо.”

За старши треньора всички в Левски искат да станат шампиони и затова няма от кого да се страхуват „сините”. Вуцов е убеден, че всички отбори в първенството ще играят срещу неговия тим на предела на възможностите си.

Велислав Вуцов се надява всичко в първенството да е феърплей.