Венци Стефанов: Отвличането на хора е доходоносен бизнес
Венци Стефанов: Отвличането на хора е доходоносен бизнес / netinfo
Президентът на Славия Венци Стефанов, който вече четвърта година търси сина си след отвличане, сподели, че има информация за ново похищение – на дете на строителен предприемач, което медиите все още не са огласили. Шефът на „белите” коментира пред бТВ, че щастлив от факта, че Ангел Бончев е жив, но съжали за отвличането на съпругата му. Той се усъмни, че във всички тези случаи са замесени хора от структурите на МВР.

„Няма да коментирам как е протекло всичко. Преди време ви казах, че Ангел Бончев е отвлечен заради пари, но не предполагах, че ще отвлекат съпругата му. Много се радвам, че Ангел е жив, но на мъченията, които е подлаган, вероятно е подлаган и моят син. Радвам, се че нещо се случва в това общество с това, което правят и медиите. Аз съм сигурен, че във всичките тези случаи някой нещо е виждал и е можел да помогне”, сподели Венци Стефанов.

„Изключено е това да стане без намесата на бивши членове на структурите на МВР. Още на времето ми казаха: „Оправяй се сам, отвътре структурата е пробита”. Явно, че повече няма на кой да разчитаме, затова се обръщам към президента и министър председателя: Направете нещо, за да има спокойствие в българските семейства”, добави президентът на Славия.

„Като гледам може би това е на мода, защото е много доходоносно. Защото един човек може да не плати откуп за колата си, но за близките си… Има нов подобен случай. Вече четири години търся детето си и затова се натъквам на подобни случаи. Детето на строителен предприемач е било похитено”, разкри още Венци Стефанов.