Валери и Майка - очаквано добра комбинация
Валери и Майка - очаквано добра комбинация / Стефан Стоянов, Gong.bg
Валери Божинов е душата на компанията в Манчестър Сити. Нашият нападател го играе шеф-диригент, въпреки че е отскоро при „небесносините”. Божинов казва всичко право в очите и останалите в отбора си падат по неговия характер.

Приятелят на Алисия си има своите фаворити в съблекалнята на Ман Сити. Гонг усети, че българинът най-много се има с английския национал Майка Ричардс.

Валери привиква съотборника си с гальовното „Ричи”. Националът на Англия винаги отвръща с меко казано широка усмивка.

Двамата често си говорят за националните отбори на България и Англия. Майка или Мика разкрива пред Божинов тактиката на Фабио Капело. Валери не изневерява на стила си и отбелязва по време на мача Астън Вила – Нюкасъл по повод попадението на Майкъл Оуен: „Капело не го харесва, а той вкарва.”

Майка Ричардс отвръща с поредната порция бели зъби. Тъмнокожата перла в селекцията на Ериксон се държи като най-обикновено момче. Любезен, възпитан, а и носи на майтапи.

Мартин Петров съсича защитника със следната фраза: „Как е? Вече няма проблеми с парите!” Ричардс подписа нов договор със Сити и е добре заплатен, не че преди това се е чудил, какво да хапне.

Изненадващо, Майка рядко влиза във фитнес салона. Не му личи. Ако в помещението за хранене в базата на Сити не се чуе мощното „Ричи” от устата на Божинов, значи нещо не е в ред. Или Майка Ричардс не е на тренировка.