Стратега: Всички знаят, че Пенев е късметлия
Стратега: Всички знаят, че Пенев е късметлия / снимка: Gong.bg, Ники Александров, Холандия
Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че не може да прогнозира какво ще се случи след 10 дни в срещата за Суперкупата на страната срещу Литекс, като добави, че е нормално, от щаба на ловчанлии да проучват „червените”. Стратега заяви още, че е късметлия и няма какво повече да коментира по въпроса за тегления жребии в сряда.

„Не мога да кажа, че съм напълно доволен и окончателно да прогнозирам какво ще се случи след 10 дни в мача с Литекс. Много мачове ЦСКА е играл с Литекс. В тази среща видяхме яснота за някои отделни постове, но повечето са млади играчи, играли са в други отбори, но младостта си казва думата.”

„Мисля, че двамата, които ще дойдат на проби при нас, са футболисти, които могат веднага да започнат да играят, без да гледаме проби и тренировки. Ако покажат в последната контрола това, което искаме, ще им обърнем сериозно внимание.”

„Няма да имаме проблеми с играчите, които все още не са подписали договор с тима. Времето също не ни притеснява. Вече има и дублиращи отбори, винаги в този клуб младите играчи са желани да останат, няма да предпочетат да отидат в по-малки тимове, тъй като при нас има сигурност.”

Няма нищо лошо, че колегите от Литекс бяха на мача ни днес. Там съм бил една-две години. Поздравихме се с тях, ние също ги наблюдаваме. Винаги съм казвал, че навсякъде в Европа треньорите се поздравяват и уважават. Само ние имаме около 90 процента различие в това отношение.”

„Всички знаят, че Пенев е късметлия, така че няма какво да коментирам по жребия, теглен днес”, отсече накрая Стратега.