Стоилов: Ще питаме Херта за Домо, той обаче може да иска в Реал
Стоилов: Ще питаме Херта за Домо, той обаче може да иска в Реал / netinfo
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че в близко бъдеще ще помоли собственика на клуба да разговаря с колегите си от Херта Берлин относно бъдещето на Валери Домовчийски.

„Домовчийски е наш футболист. Чакаме момента, в който Херта ще вземе някакво решение. В договора има някакви срокове, в които трябва да стане ясно бъдещето му. Това е важно, както за играча, така и за нас. Другата седмица ще помоля президента да говори с тяхното ръководство. Когато стане ясно решението на Херта, ще попитаме и мениджъра му, дали Валери може да играе в Левски. Той може да иска да отиде в Реал Мадрид”, каза по темата Станимир Стоилов.

„Радвам се, че Домовчийски получава в пъти повече в Херта, отколкото в Левски. Дано да вземе и да играе в пъти повече, отколкото в Левски. Парите не са най-важното нещо на света. Да играеш в Левски е привилегия. Когато носиш победи в Европа, президентът плаща подобаващо”, отсече треньорът на сините.

Специалистът коментира и думите на Георги Илиев, популярен с прякора Майкъла, че Левски е дал мача на Черноморец в Бургас. „Дай Боже, догодина да си вземем точките от Черноморец. Майкъла е световно известен разбирач на футбола”.