Пуерта отхвърли оферта на Реал Мадрид
Пуерта отхвърли оферта на Реал Мадрид / netinfo
Полузащитникът на Севиля Антонио Пуерта разкри, че представители на Реал Мадрид са се свързали с неговия агент и са отправили официална оферта за закупуването му.

Футболистът, който може да запълва и празнини в защитата, призна, че смята да я отхвърли и да остане в Южна Испания. Пуерта съобщи още, че подписването на нов договор със Севиля за него е само въпрос на време, въпреки трудностите, през които са преминали двете страни, докато изгладят взаимоотношенията си.

„Имаше кратко забавяне, но сега се разбрахме. Очаквам да преподпиша скоро, но лично аз не знам детайли. Клубът все още не ми е казал нищо, те говорят с агента ми,” коментира Пуерта.

Той обсъди и шансовете на Севиля да спечели титлата в Примера дивисион. „Реал Мадрид и Барселона имат трудно мачове до края. Мисля, че можем да се възползваме от това. Предстоящият кръг, според мен, ще е решаващ. Ако успеем да излезем начело, няма да изпуснем титлата. Но трябва да продължим да се налагаме като един от испанските грандове. Не трябва да отстъпваме позиции и ще се борим и в Шампионската лига.”