Пенев: В ЦСКА има напрежение
Пенев: В ЦСКА има напрежение / netinfo
Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев съвсем очаквано не бе доволен от точката, която „червените” спечелиха при гостуването си на Пирин. Стратега не пропусна да се заяде и със съдийските отсъждания в двубоя.

„Не съм доволен от резултата,тъй като ние направихме и четирите гола, пропуснахме още няколко положения. Учудващо е, че играем 60, 65 минути”, заяви Пенев..

„Вкарваме, лягаме, картони. Този мач не е за тези два отбора. Пирин също е известен в Европа, с кадрите, които произвежда”.

„Втора среща страничният съдия спокойно си помаха, но няма да подаваме жалба”, коментира съдийството специалистът.

„Даваме указания за мачовете, да бъде по-добра играта, но виждате, че почваме с грешки. Не може да ме удовлетворява тази точка. Все пак има традиции, които се спазват. Пирин, колкото и отбора да има, те имат симпатии към ЦСКА”.

„Все още в състава има напрежение, има футболисти, които за първи път влизат. Обстановката е много напрегната с новите позиции. Смятам, че от понеделник нещата ще са спокойни”.

„Важното е да радваме с добра игра. Ние винаги сме вярвали на феновете, трябва да оправяме грешките”.

„От 2 месеца съм треньор и в трансфери не съм участвал. За в бъдеще ще действаме заедно, както е било преди”, допълни Стратега от Мировяне.