Окука отписа Локомотив София за място в тройката
Окука отписа Локомотив София за място в тройката / netinfo
Наставникът на Локомотив София Драгомир Окука не вижда големи шансове воденият от него тим да намери място в призовата тройка на българското първенство. Сръбският специалист гостува в дискусионен клуб „Футбол.бг”.

„Вече от доста време съм в България и ми е ясно какво е състоянието на клубовете. На мнение съм, че битката за титлата ще е между Левски и ЦСКА, а може би трябва да прибавим и Литекс. Тези три отбора са най-силните в България. Ние искаме да вземем четвъртата квота за място в Европа. За това място ще се борим с отборите на Черно море, Черноморец, Локомотив Мездра, Славия и Сливен. Това са отборите, които могат да се класират в челото на таблицата”, отбеляза старши треньорът на Локомотив София.

„Ние изиграхме доста слаби мачове като гости. Иначе сме доволни, че победихме отбори като Левски и Литекс на нашия стадион. Чака ни много труден мач с ЦСКА, но е хубаво, че ще сме домакини. Програмата до края на първия дял ни е много трудна”, сподели още Драгомир Окука.

„Доволни сме от точката в Сливен, защото още през първото полувреме останахме с човек по-малко на терена. Иначе идеята и желанията ни бяха да вземем трите точки, срещу този амбициозен отбор на Сливен. След червения картон на Савич заиграхме за едната точка”, призна сръбският наставник на столичното Локо.