Мъри: Искам в чужбина, нямам конкретна оферта от Литекс
Мъри: Искам в чужбина, нямам конкретна оферта от Литекс / netinfo
Бившият старши треньор на Левски Станимир Стоилов сподели по време на едночасовата си пресконференция, че няма конкретна оферта от Литекс.

„Нямам оферта от Литекс. Под конкретна оферта разбирам нещо да се сложи на масата. Иначе имам доста предложения от клубове, с които съм разговарял. Не съм дал конкретен отговор на никого. Искам да водя клуб от чужбина. Надявам се някой да си затвори очите и да рискува със специалист от България”, заяви специалистът извел Левски да големи успехи.

„Моето желание да работя в чужбина, но не ми се вярва, защото доколкото си спомням единственият наш треньор работил в голям клуб е Христо Бонев”, призна Стоилов.

„Благодаря на хората, които по време на този период ми обърнаха внимание, заради моите качества”, продължи треньорът.

„Единственото неща, за което съжалявам, е че когато подадохме оставки и имаше управителен съвет, аз казах, че искам пълно доверие до европейските клубни турнири, или да бъда освободен, защото имах изгодни предложения. За едното знаете, това е националния отбор. Другото беше много изненадващо и дойде от чужбина. Направо не ми се вярваше”, разкри Стоилов без да казва подробности от къде е дошло второто предложение.

„Искам да благодаря на всички хора, които работиха с мен в Левски. Знам, че ви вълнува много, държа да подчертая, че съм си получил всичко от Левски. Всичко е изчистено и абсолютно перфектно”, добави Станимир Стоилов.