Йешич: Ние не сме виновни за равенството
Йешич: Ние не сме виновни за равенството / netinfo
„Не сме виновни ние за равенството”, това заяви новият треньор на Литекс – Миодраг Йешич. „Оранжевите” направиха реми 1:1 с Черно море на Градския стадион в Ловеч.

„Играхме с много страх. Сами видяхте, че изгубихме цялото първо полувреме и причината за това е поредицата от слаби резултати, които тимът е записал преди да дойда аз. През второто полувреме имахме възможности да отбележим, но много бързахме пред гола и затова грешахме. Мисля, че по време на паузата в шампионата ще имаме възможност да поработим за този проблем”, каза сръбският специалист.

„Не мисля, че сме се отдалечили толкова много от четворката, защото до края на сезона има още много мачове. Ще се борим, докато имаме шанс. Единствените ми претенции към рефера са, че статичните положения се изпълняваха по 2-3 минути, което накъсваше много ритъма на игра, а от това губещи бяхме ние. Още веднъж казвам, за равенството не са виновни нито футболистите, нито треньорския щаб, нито ръководството, нито президента. Кризата в Литекс е от психологическо естество”, заяви Йешич.