Георги Младенов: Нищо не е свършило
Георги Младенов: Нищо не е свършило / netinfo
Старши треньорът на Балкан Ботевград Георги Младенов заяви след победата над Левски, че все още нищо не е приключило. „Сините” паднаха насред София със 74:75 точки в първата среща от полуфиналната серия.

„Имаше грешки на съдиите и в двете посоки и не го казвам от позицията на победител. И съдиите са хора и те могат да сбъркат, важното е да не е умишлено. От нашите например, трима напуснаха с по пет лични нарушения. Доволен съм, че спечелихме и че момчетата осъзнаха, че там закъдето сме тръгнали отиваме заедно. Мачът беше нервен, но всичко беше нормално. Ако си помислим, че сме си свършили работата това ще е краят. Нищо не е свършило. Нормално е да искам да сме победители и да играем финал”, каза Георги Младенов.

Баскетболистът на Балкан Любомир Лилов завърши мача с 10 точки, а неговият брат Иван бе най-резултатен в мача с 25.

„През второто полувреме играхме силна зона, срещу която сините не успяха да се справят. Има една приказка, че който удря първи, удря два пъти. Надяваме се това да се случи и сега. Феновете ни цял сезон са с нас, много сме им благодарни, те са най-добрите в България’, каза след мача Любомир Лилов.