Баскетболистките на ЦСКА готови за мача с Хондарибия
Баскетболистките на ЦСКА готови за мача с Хондарибия / netinfo
Баскетболистките на ЦСКА са готови за мача срещу Хондарибия в турнира за Купата на ФИБА Европа, съобщава официалният сайт на „червените”. Двубоят между двата отбора е утре от 18.00 часа в столичната зала "Универсиада".

В състава няма кадрови проблеми. Всички състезателки са здрави и мотивирани да победят испанския си съперник в първия мач от 1/16-финалите на надпреварата.

“Изпълнихме нашата задача да влезем в преките елиминаци и това е огромен успех за ЦСКА като се има предвид, че тимът играе за първи сезон не само в Европа, но и в шампионата на България. Сигурен съм, че баскетболистките ще направят един стойностен мач срещу Хондарибия и няма да излезем като обречени нито утре, нито на реванша след седмица”, коментира генералният мениджър Емил Коен.

От ръководството на ЦСКА изразяват надежда, че феновете отново ще окажат необходимата подкрепа на тима. “Очаквам, че нашите верни привърженици ще са и нашият шести играч утре”, добави г-н Коен. “Испанките са много сериозен отбор, но ако играем с голямо сърце и дадем всичко от себе си, ще успеем да ги победим. Всичко в отбора е спокойно и баскетболистките очакват мача утре”, добави треньорът Георги Божков.