Започнаха снимките на „Откраднат живот“ (ВИДЕО)

Алек Алексиев се завръща като Д-р Василев в предстоящите епизоди на най-успешния български медицински сериал у нас

Алек Алексиев се завръща като Д-р Василев в предстоящите епизоди на най-успешния български медицински сериал у нас
В ранните часове на деня започнаха снимките на четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“. „Благодаря на зрителите, че споделят емоциите на героите в продължение на 138 епизода. Животът винаги е по-голям от смъртта – това ще бъде и причината в болницата да настъпи истинска битка за мястото на проф. Генадиев“, разказа главният сценарист на сериала – Христина Апостолова, загатвайки развитието на основни сюжетни линии след смъртта на ключовия герой.

Именно появата на нов директор ще промени напълно ситуацията в болницата. Пред камерата на "Здравей, България"  беше обявена и една от големите новини за феновете на сериала - завръщането на Алек Алексиев в ролята на д-р Василев, който отново ще се присъедини към екипа на МБАЛ „Св. Кирил“.

Откраднат живот

„Най-после ще заживеем като нормално семейство. Това, че сме представители на две различни поколения ще даде отражение и ще предизвика нови сътресения“, разказват Ралица Паскалева и Емил Марков, които ще влязат отново в обувките на д-р Стилянова и доц. Захариев. Първият снимачен ден от новия сезон започна с друга любима екранна двойка в лицето на актьорите Дария Симеонова и Димо Алексиев. Каква ще бъде тяхната роля в сезона и какви изпитания ги очакват – предстои да разберем съвсем скоро.

Александър Алексиев

Почитателите на качествените български филми и сериали могат да очакват завръщането на четвъртия сезон на хитовата българската продукция – „Откраднат живот“, тази есен по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.