Финалният епизод на първи сезон на сериала ще бъде излъчен на 19 декември
На 19 декември (четвъртък) предстои дългоочакваната развръзка в „Пътят на честта“. В продължение на три месеца историите в сериала вълнуваха зрителите на NOVA, а образът на най-злата свекърва в ефира Бонка дори се превърна в нарицателно. Драгомир Танев и операторът Милен Цанков успяха да надникнат на снимачната площадка малко преди края на сезона.

Среща с Бонка

„Удовлетворена съм от работата през тези месеци. И ми е малко мъчно, че ще се разделя с всички хора от двата екипа. Но се надявам да имаме и нови срещи. Дали Бонка ще успее да вземе своя внук, зрителят ще разбере, когато гледа и 52-а серия. А за отношението към Кера, по-скоро съдбата някак си ще отмъсти на злата свекърва”, заяви актрисата Галя Александрова.

Галя Александрова: Бонка не осъзнава колко лоша е всъщност (ВИДЕО)

„Животът ми в София е само работа. След снимките имам малко почивка и започват репетиции. Ще остане малко време и за среща с приятели, с децата ми. Това е моят живот. По пътя на Бонка се върви с много концентрация, дисциплина, отговорност и работа. Това е моят път към ролята. Този персонаж ми даде професионален опит, среща с нови колеги и режисьори. И дано да има продължение”, каза актрисата.

NOVA

Среща с Димитър

„Добре съм, малко съм изморен. Радвам се, че ме определяте като най-лошия персонаж след Бонка. Персонажът ми е изключително реален. Много си е наша тази тема с употребата на алкохол, която е в основата на агресията. Смятам, че персонажът е интересен, защото до сега не е представян такъв точно свят. Застъпваме и проблема с домашното насилие, както и психическите проблеми. Наблюдавах хора, които консумират алкохол, които са агресивни. Голямата ми задача беше да защитя образа на този персонаж, защото от човешка гледна точка аз не го приемам. Актьорът е адвокат на героя. Интересно ми е, това е всекидневна работа, която отваря други светове. Виждам нещата по различен начин. И си мисля, че мога да помогна на хората, които гледат това нещо. Димитър няма да избяга от човешкото си намерение, той ще остане с майка си до край.

NOVA

„Първо да кажа, че с Ивайло сме много добри приятели и много се забавляваме на снимачната площадка. Предстои на зрителите да видят още сцени с Калоян. Обещавам, че ще е интересно. На финала Димитър ще получи заслуженото си. Всеки го получава”, заяви актьорът Благовест Благоев.

Жадувано отмъщение и ново начало в „Пътят на честта“ по NOVA

Среща с Начо

„Много ми е приятно и си обичам ролята. В къщата на сериала се балансира само до един момент, докато се стигне прага на търпимост. След това нещата излизат извън контрол. Начо вече е стигнал предела, осъзнава какво му е семейството, каква е Бонка. Разбира за какво чудовище се е оженил. И положението става нетърпимо. Решава да скъса с това семейство. Разбира, че и Димитър е чудовище. И решава да продаде хотела. Дали ще успее, това  е загадка, която зрителите ще видят на финала на сериала. Начо стига до много тежко положение и е абсолютно сам”, каза актьорът Любомир Петкашев.

Още тайни от снимачната площадка на „Пътят на честта”, можете да видите в цялото видео от „Събуди се”.