Галя Александрова
Галя Александрова / NOVA
Образът на най-известната свекърва в България тепърва ще се развива в "Пътят на честта"
В изключително емоционално и откровено интервю пред Мон Дьо за предаването "Неделята на NOVA" актрисата Галя Александрова, която се превъплъти в ролята на властната и безмилостна свекърва Бонка и стана любим образ на всички зрители, разкри интересни моменти от живота си в професионален и личен план. За зрителите на NOVA тя разказа за най-тежкия период от живота си - времето, в което се възстановявала след изключително тежка катастрофа и не е била сигурна ще може ли отново да се качи на сцената на театъра. В разговора тя сподели много за трудностите в професионалната си кариера - за разочарованието и начина, по който емоционално е оцеляла след пет годишен период, в който не са й давали роли.

В момента Галя Александрова е част от трупата на Старозагорския театър "Гео Милев". "Сцената е магия. А публиката отдолу - ламя, която може да те сграбчи, но когато я овладееш до края на представлението, аплодисментите са най-голямото добро, което може да случи", сподели тя през сълзи за най-голяма си любов - театърът.

Галя Александрова
NOVA

Освен личната си история Галя Александрова разкри за зрителите на "Неделята на NOVA", че образът на Бонка тепърва ще се развива. "Бонка не знае, че е лоша. Тя съхранява семейството и традициите. Изключително първосигнален човек, който ще разбере твърде късно, че за лошото възмездие има", сподели за героинята си Галя Александрова. Тя разказа, че е изградила персонажа си с помощта на личния опит, който има по темата, както и събирателните образи за свекървата от българската литература.

Тази седмица от понеделник до четвъртък в 22 часа в "Пътят на честта" Бонка няма да промени държанието си и да спре по пътя си на отмъщение към Кера, въпреки инцидента, който се случи с Начо. Действието в София ще бъде на преден план в следващите епизоди на сериала. Зрителите ще станат свидетели на първия удар, който Киро Християнина ще нанася на семейство Станкови. Феновете на сериала ще разберат и голяма част от историята за нелекото минало на Кера след случайна среща с неин много близък приятел от тийнейджърските й години. Неговото присъствие няма да остане незабелязано и добре прието от малкия Мартин, а зрителите ще останат изненадани от хората, с които той работи.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.