Ментор от „И аз го мога“ гостува на Независим театър
Ментор от „И аз го мога“ гостува на Независим театър / И аз го мога

Менторът на Поли Генова и Петко Димитров от риалити формата „И аз го мога" по Нова Max Maximoff ще гостува днес, 22 май в Независим театър. Специалното събитие ще е изненада за всички зрители на спектакъла „Мартин, Данчо и майка им" с Карла Рахал, които ще станат свидетели на истинските магии на илюзиониста.

Човекът мистерия, както е известен Max Maximoff, е роден в столицата на Латвия -Рига, през 1986 г. в семейството на музиканти. Благодарение на родителите си Max свири на музикални инструменти от детството си. Той е известен с възможностите си да свири едновременно на две флейти и китара. Max Maximoff комбинира тези таланти с ментални експерименти, което го прави още по-различен от другите илюзионисти в този жанр.
От 2006 г. Max Maximoff е член на Балтийско Асоциация на илюзионистите A.M.B.E.R. и е известен с редица номера, които е демонстрирал нееднократно в телевизионни предавания в Латвия и Русия. Най-известният номер на менталиста е огъването на метални предмети. За първи път той демонстрира тези си умения пред физици от Техническия университет в Латвия, които не успяват да намерят логично обяснение на феноменалните му способности.

Тази вечер на събитието в Независим театър Max Maximoff ще накара всички присъстващи да повярват в себе си. Ще покаже, че възможностите, които всеки притежава са необятни. Магиите на Max ще накарат всички да мечтаят и ще предизвика любопитство. Ще наостри сетивата на всички на космическа честота, за да може всички да открият една друга реалност.

Всички присъстващи ще имат възможността да предизвикат разума и знанията си, наблюдавайки как Max пречупва законите на физиката, биологията и химията чрез собствените им ръце.

Събитието ще се състои в бар „Уиски театър", който се намира в Незавизим театър, ул. „Върбица" 12. Входът е свободен за всички зрители на театъра и за онези, които искат да видят възможностите на илюзиониста на живо и стартира в 22.00 часа.