/ nova.bg
Мишо решава да избяга, Дидо и Беатрис са отличени с приза „Мис и Мистър бал“
Мишо подготвя тайно бягство, а Дидо и Беатрис стават крал и кралица на бала във финалния за сезона епизод на „Не така, брат! – Краят на играта“ първо във Vbox7.com.
Съкрушен от раздялата с Блага, Мишо подготвя план за бягство. Предателството на  Фори разбива мечтите и ентусиазма на отличника и той решава да замине далеч от всичко и всички. Какво кара Блага да осуети плана на Мишо и ще намери ли сили да му прости? Отговорите се крият в последния за сезона епизод на „Не така, брат! – Краят на играта“ .

Докато по-малкият брат е на път да загърби всичко, Дидо се опитва да начертае своя път към Беатрис. Раздялата ѝ с по-големия брат сближава Беа и Блага. След дълъг приятелски разговор с новата си приятелка, Беатрис решава да отиде на бала и да изясни отношенията си с Дидо. Изненадващо двамата печелят призовете за Мис и Мистър бал. Вечерта е изпълнена със съдбоносни решения за любимата двойка.

Не така, брат
nova.bg

Двамата братя поемат по пътищата, които им чертае съдбата, а Дочев се оказва ябълката на раздора между Велева и Тодорова. Без да подозира за предложенията, които учителката по философия прави на преподавателя по физическо, Велева устремено търси начин да остане насаме с него.

Какво ще се случи с Мишо и Блага? Какво е съдбоносното решение, което вземат Дидо и Беатрис? Защо Дочев се оказва причината за женски бой? Не пропускайте да видите днес в последния за сезона епизод на „Не така, брат! – Краят на играта“  във Vbox7.com.