10% отстъпка от цената на водомерите в блока, ако ги монтира „Софийска вода”
10% отстъпка от цената на водомерите в блока, ако ги монтира „Софийска вода” / netinfo
Ако клиентите поръчат 10 водомера, ще ползват 5% отстъпка от комплексната цена за доставка, монтаж и пломбиране на водомерите. За повече от 30 водомера отстъпката е 10%. Услугата се изпълнява в рамките на 7 дни, а клиентите си спестяват всички административни процедури.

Това предложение е подходящо за домакинства, които все още не са инсталирали или трябва да подменят старите си водомери; за блокове, които искат да преминат на индивидуално отчитане на водопотреблението; както и за строителни фирми, за да регистрират индивидуални партиди на своите клиенти.

Комплексната услуга на “Софийска вода” за доставка, монтаж и пломбиране на индивидуални водомери стартира като проект през февруари миналата година в “Младост”. Само няколко месеца по-късно той обхвана и съседните квартали, а от февруари 2007 г. се предлагаше в 2/3 от София. През април вече се приемат заявки от целия град.

Досега чрез комплексната услуга на „Софийска вода” се инсталираха около 1000 водомера на месец. Дружеството гарантира за кратките срокове, качеството на монтажа и използваните материали. Поставят се само едни от най-добрите немски водомери с 2 години гаранция от производителя.

Заявки за монтаж на водомери в удобен за клиентите ден и час се приемат чрез Телефонния център на номер 812 21 21 или чрез центровете за услуги на дружеството.