Мелиса Маккартни, Морган Фрийман, Харисан Форд - всички знаем имената им, те са истински звезди, гледаме ги на червения килим, по корици на списания, както и на телевизионния екран. Какво е общото между тях? Всички те са достигнати от славата, но не още от ранна младост, а на една доста по-зряла възраст.

Вижте ги в канала "Extraordinary people" във vbox7:

Харисън Форд

Актьорът е на 35 години, когато получава ролята на Хан Соло в "Междузвездни войни". По-късно получава и други култови роли, като тези в "Индиана Джоунс".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love y'all my fans ♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Harrison Ford🔵 (@harrisonford_official_page) on


Тим Алън

Комикът започва кариерата си, когато е на 38 г. Става популярен благодарение на хитов ситком в САЩ от началото на 90-те.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Allen (@tim_allen_2020) on


Мелиса Маккартни

Актрисата получава роля във филма "Шаферки" от 2011 г., която я прави истински популярна. Тогава тя е на 41 г. Сериалът "Майк и Моли" пък ѝ носят първата награда Еми заради ролята ѝ.
 
Стив Каръл

Звездата на актьора изгрява, когато той е на 43 г. Тогава той играе Майкъл Скот в сериала "Офисът". Ролята му в "40-годишният девственик" също е доста запомняща се. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Carell (@stevecarrelll) on


Морган Фрийман

Трудно е да повярваме, но актьорът става популярен, когато е на 50 г. След първата му роля от 1987 г. следват още над 50 филма. Печели множество награди, сред които и "Златен глобус".
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук