/ iStock/Getty Images

Американка се съгласи да изостави партньора си, след като й предложиха 10 000 долара, за да осъществи раздялата, съобщава в. "Мирър".`

Проучване разкрива колко струва любовта във Великобритания

За необичайната случка разказва жената в сайта Редит. Тя предпочела да запази анонимност. В поста си тя твърди, че ходела сериозно с приятеля си от пет години. Те се запознали в колежа и накрая той й предложил годеж. Дамата си дала сметка, че богатите родители на партньора й едва ли ще я одобрят за булка.

И се оказала права. Не след дълго родителите на бъдещия младоженец й предложили 10 000 долара, ако тотално прекъсне връзката си с него.

Уволниха стюардеса заради предложение за брак (ВИДЕО)


Годеницата не се колебала дълго. Сумата била добра, а нейният избраник се държал все по-лошо с нея и започвал да прилича на родителите си. Често посягал и към чашката и го избивало на ревност и насилие.

И когато майката на възлюбения й се обадила с офертата за 10 000 долара за бъдеща раздяла, сделката била сключена. Имало едно условие. "Подкупената" годеница цял живот да си мълчи и да запази в тайна цялата работа по разлъката.

Четете също:

Вижте за колко време се лекува разбито сърце

Три сигурни знака, че той ще скъса с теб (ВИДЕО)

Мъж поиска помощ от полицаи да скъса с гаджето


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА