Поп дивата Кристина Агилера определено знае как да привлече вниманието на почитателите си. 39-годишната носителка на шест награди „Грами“ качи свои снимки, на които разкрива как се забавлява вечер в голямото си имение в Лос Анджелис.

По време на изолацията изпълнителката на "Fighter" се е отдала на плуване в големия си басейн в задния двор. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recharging moonlight swim 🌙💫

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on


Певицата е заложила на черен бански и много лек грим, като акцент е розовото червило, което изглежда прекрасно на устните на Агилера.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eyes wide open, I'm alive again. Senses sharpened, wash away my sin 🤍 #Liberation

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on


По време на изолацията Агилера сподели и някои лични моменти с милионите си последователи в Инстаграм.

Тя качи видео, на което пее малка част от една от най-любимите ѝ песни на голямата Нина Симон – класиката "Feeling good". Краткото видео е отново заснето в двора на Xtina, както е още известна певицата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️☁️😘🤍

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on


Междувременно годината се очертаваше да бъде доста успешна за певицата. В началото на 2020 стана ясно, че тя участва с цели две песни към саундтрака на новия игрален филм „Мулан“.

Едната песен е нова версия на същата с това заглавие, която Агилера представи през далечната 1998 г., но за анимационната версия на „Мулан“, а другата е напълно нова. Тя се казва "Loyal Brave True" и има заснето видео, което излизане се бави заради вируса. Премиерата на филма също бе отложена за по-късно тази година.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So great performing #LoyalBraveTrue on @jimmykimmellive last night ❤️ @mulan

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on


Само преди дни пък Адам Ламбърт, който се изявява като вокал на легендарната британска група "Куин", е трябвало да тръгне на турне през лятото с Кристина, но плановете им са били осуетени от пандемията.

Той много пъти е казвал, че е голям фен на певицата. Ламбърт споделя, че с Агилера са възнамерявали да организират голяма концертна обиколка в САЩ, но въвеждането на ограничителните мерки ги е поставило в режим на изчакване.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mohegan Sun was on fire, thank you CT 💋🔥 #LiberationTour

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on



Певицата все пак има насрочени концерти за края на тази година в Лас Вегас, които за момента не са отложени, но предстои да се разбере дали в крайна сметка ще се проведат. Тя се завърна на голямата сцена през 2018 г., с турне в САЩ, а през миналата година направи голяма концертна обиколка на Европа.

Тя за последно беше на световно турне през 2007 г., когато стана и майка за първи път. Тя сподели, че е искала да отдели време на децата си (тя има и дъщеря, която роди през 2014 г. от сегашната си половинка Мат Рътлър) и да изживее ценни моменти, когато са най-малки и имат нужда от майка си. Сега обаче, въпреки вируса, изглежда Агилера желае да работи повече от всякога.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noche latina con mis chicos 💖

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on