Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън свири на пиано на коледния концерт в Уестминстърското абатство, видеото се появи в YouTube канала на певеца Том Уокър.

39-годишната херцогиня на Кеймбридж показа скрития си талант и се представи като поп звезда по време на коледния концерт пред 1200 зрители. На събитието присъстваха родителите на Мидълтън, нейният съпруг, братя и сестри. Както пише "The Sun" Мидълтън бе облечена червено палто на Catherine Walker и обеци със сапфири и диаманти.

Кейт и принц Уилям публикваха фамилната коледна картичка за 2021

Безупречното й изпълнение, придружено от Уокър и струнен квартет, беше показано по телевизията. След записа миналия месец певецът Том Уокър призна, че за него е чест да свири с херцогинята.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

„Без съмнение подобно преживяване се случва веднъж в живота. Мисля, че и двамата бяхме много нервни, че нещата няма да вървят по план, но тя беше абсолютно невероятна. Не е лесно просто да седнеш пред пианото и да свириш с група музиканти, с които никога досега не си го правила, но тя напълно се справи. Тя е толкова мил, добър и отзивчив човек, отдели време да благодари лично на всички“, каза той.

БГНЕС