Селена Гомес
Селена Гомес / Gulliver/Getty Images
Певицата и актриса Селена Гомес беше обявена за „Жена на годината“ на наградите на Billboard Жените в музиката.

Вижте Селена Гомес в тоалета на Versace, с който обра овациите в Холивуд (СНИМКИ)

Младата изпълнителка имаше силна, но и трудна година. Тя пусна няколко нови песни, продуцира сериал по Netflix, претърпя операция за трансплантация на бъбрек, а в края на ноември беше обявена за Кралицата на Instagram със 130 милиона последователи.

Кралицата на Instagram – смела, красива и талантлива млада жена (СНИМКИ)

Селена беше силно развълнувана, приемайки наградата „Жена на годината. Актрисата благодари на Франча Райса, която ѝ дари бъбрека си.

„Мисля, че Франча трябва да получи наградата. Тя спаси живота ми“, каза със сълзи на очи Селена Гомес.
„Честно, чувствам се невероятна късметлийка и съм благодарна за всичко, което съм получила по време на своята кариера. Винаги съм искала да бъда част от нещо велико и искам хората също да се чувстват така, защото аз обичам хората“, продължи Селена.

Селена Гомес разкри, че се е подложила на химиотерапия

„Тази година искам да благодаря на моя екип и на семейството ми, защото те бяха до мен в много трудни времена. Тези хора вярват в мен, дори когато аз не вярвам в себе си“.

Селена Гомес и Франча Райса
Селена Гомес и Франча Райса Gulliver/Getty Images

Отличията на Billboard "Жени на годината" се присъждат на жени, които имат значителен принос към музикалната индустрия и са източник на вдъхновение за другите жени.

Вижте Жената на годината Селена Гомес  в снимки в галерията тук

През 2015 година Селена Гомес разкри, че се е наложило да се подложи на химиотерапия заради автоимунното заболяване лупус, от което страда. Година по-късно Селена обяви, че си взима почивка от кариерата, за да се справи с паническите атаки и депресията, които са странични ефекти от болестта.

Автоимунно заболяване принуди Селена Гомес да си вземе почивка

През лятото на 2017 година младата певица и актриса се подложи на операция за трансплантация на бъбрек, като донор беше нейната близка приятелка Франча Райса. Трансплантацията се наложила, тъй като лупусът силно увредил бъбреците ѝ.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук