Селена Гомес
Селена Гомес / Gulliver/Getty Images
Американската певица Селена Гомес беше избрана за жена на годината от списание "Билборд", предаде ТАСС.

Вижте в снимки Жената на годината Селена Гомес в галерията тук

"Селена не само е на върха на музикалните класации, но и постоянно вдъхновява младите жени да работят с пълна всеотдайност, да бъдат самите себе си и да не се страхуват да използват гласа си. Много се радваме, че имаме възможността да я обявим за своята "жена на годината", каза Джон Амато, президент на медийната група на списанието.

Трансплантираха бъбрек на Селена Гомес (СНИМКА)

Преди година наградата беше присъдена на Мадона. Връчването на приза ще бъде на годишната церемония "Жени в музиката" на сп. "Билборд", насрочена за 30 ноември в Лос Анджелис.

Отличията се присъждат на жени, които имат значителен принос към музикалната индустрия и са източник на вдъхновение за другите жени.

Селена Гомес със секси фотосесия за Vogue (СНИМКИ/ВИДЕО)

Селена Гомес започна кариерата си като актриса в киното и телевизията през 2002 г. Тя озвучи няколко филма на "Дисни" и се снима в сериали.

През 2009 г., заедно с групата си "Selena Gomez & the Scene", тя издаде албума "Kiss and Tell". През 2012 г. започна соловата си кариера. Компилациите "Stars Dance" и "Revival" издаде през 2013 г. и през 2015 г. Певицата се занимава активно с благотворителност, а през 2009 г. стана най-младият член на Детския фонд на ООН (УНИЦЕФ). 

Още за чаровната актриса и певица:

Селена Гомес развълнува феновете си

Селена Гомес със секси фотосесия за Vogue (СНИМКИ/ВИДЕО)

Доброто момиче Селена Гомес се съблече в Instagram (СНИМКИ)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА