Сани Жекова се впуска в нова състезание - Dancing Stars
Сани Жекова се впуска в нова състезание - Dancing Stars / Нова телевизия

Най-бляскавото танцувално шоу стартира на 11 март по Нова

Сноубордистката Александра Жекова ще танцува в Dancing Stars.

„Нямам търпение да се включа в Dancing Stars"- с тези думи oлимпийската ни гордост Александра Жекова „издаде" своето участие в шоуто в "Здравей, България" по Нова.

Ден, след като се класира несправедливо пета на финала по сноуборд в Сочи, Сани се впуска в ново състезание за нея. Тя сподели, че свързва Dancing Stars с нови емоции и голяма провокация - да открие своята артистичност, която никога не е отключвала. Сани допълни, че никога не е танцувала и няма да й е лесно, но сега сбъдва своя мечта - да излезе на дансинга на Dancing Stars.

Олимпийският сезон на Dancing Stars 2014 стартира на 11 март по Нова. Водещите Калин Сърменов и Алекс Сърчаджиева обещаха „големи звезди и танцьори с олимпийски дух", който ще води участниците този сезон. „Хората имат нужда да гледат красота и ние ще им я дадем", обобщи Алекс Сърчаджиева вълненията си около Dancing Stars.


Кои ще бъдат другите участници, ще се справи ли Сани Жекова със своята срамежливост и ще видим ли артистичната й страна, всичко това ще стане ясно от 11 март по Нова.