Разкриха кога жените са най-склонни към изневяра
Разкриха кога жените са най-склонни към изневяра / ThinkStock/Getty Images

Лятото е сезонът, в който жените са най-склонни към изневяра и са много по-дейни в това отношение, в сравнение с мъжете - 82 процента от дамите са по-изкушени от любовник в топлите дни, пише в. "Дейли мейл".

Четири признака, които издават кръшкачите

Таблоидът цитира изследване на сайта за изневери Виктория Милан, обхванало 4400 души. От него станало видно, че както за 2821 мъже, така и за 1654-е жени, взели участие в проучването, в летните месеци се повишава тяхното либидо. Но мъжете с по-големи мераци се оказали 61 на сто, докато дамите -82 на сто. 70 на сто от представителките на нежния пол доверили, че може да си потърсят любовник в интернет.

Шест вида изневяра и причините за нея

Дамите по-добре организирали бъдещите си изневери. 66 процента от тях щели да си измислят фалшива причина, за да се върнат вкъщи от семейна почивка и да се отдадат на ласките на любовник.

Единствената област, в която мъжете изпреварват дамите в лятната любов е киберсексът. 58 процента от анкетираните мачовци си признали, че ще потърсят свободно време за себе си, за да се отдадат на киберсекс.

Зодиите, които изневеряват най-много

От Виктория Милан коментират, че последното им проучване разбива мита, че мъжете са по-големи кръшкачи от жените, отбелязва БТА.

Какво още трябва да знаем за изневярата:

Това брои ли се за изневяра?

Перфектната любовница е с руса коса, зелени очи и големи гърди

10 признака за мъжката изневяра

Жените най-често изневеряват с приятели, а мъжете - с колежки

Ето как обувките издават кръшкачите

Седем признака, че партньорът ви изневерява

Установиха кои са най-големите прелюбодейци в света