Образът е изненадващ: платиненоруса коса, изпъкнали и загорели коремни мускули, бонбоненорозов декор... Трудно е да разпознаем Райън Гослинг като Кен, гаджето на Барби. След първите снимки на Марго Роби в главната роля може да хвърлим поглед и към Райън Гослинг в ролята на Кен. В сряда, 15 юни, беше публикувана снимка на 41-годишния актьор в новия му образ във филма "Барби". Снимката беше, меко казано, изненадваща и накара съпругата му Ева Мендес да реагира.
 
"Толкова смешно. Толкова добре. Толкова се вълнувам, че ще видите това... #cestmonken", коментира актрисата в профила си в Инстаграм. Послание на ентусиазирана подкрепа, което не остава незабелязано, тъй като Ева Мендес споменава много рядко в социалните мрежи или в интервюта известния си спътник, който споделя живота ѝ от 2011 г. насам. Самият Райън Гослинг е много дискретен по отношение на семейния им живот с двете им дъщери Есмералда и Амада (8 и 6 години).
 


На снимката Райън Гослинг със загоряла кожа и платиненоруса коса позира с джинси и боксерки по поръчка. Обещаващ поглед към филма, подготвян от американската режисьорка Грета Гъруиг, на която дължим най-вече "Лейди Бърд", филм, номиниран за "Оскар" през 2018 г. Грета Гъруиг е отговорна за режисурата, но споделя писането на "Барби" със съпруга си Ноа Баумбах ("История на брака").
 

Според "Vulture" този цветен игрален филм за известната кукла на Mattel се очаква да излезе по кината през юни 2023 г.
БГНЕС