Пантомима на водопад и урок по фалшиво пеене в „Стани богат”
Пантомима на водопад и урок по фалшиво пеене в „Стани богат” / Нова тв

Как се прави пантомима на водопад? Това ще покаже актьорът Иван Бърнев в утрешния епизод на „Стани богат", който зрителите ще могат да гледат от 21.00 ч. по Нова.

Сезонът на професионалистите ще го събере в тандем с друг утвърден актьор и режисьор - Ивайло Христов. Двамата ще седнат на стола на богатството в името на благотворителна кауза и ще разкажат за едни от най-интересните си моменти на сцената и извън нея. Безспорно един от тях е мюзикъл, в който Бърнев участва на сцената на „Младежкия театър". При свое танцово изпълнение на пилон пада толкова лошо, че чупи ръката си - това обаче не го спира и до края на представлението танцува със счупена ръка. В студиото на „Стани богат" актьорът ще си припомни и техниките на пантомимата - пред Ники Кънчев той ще покаже как се играе... водопад.

Пантомима на водопад и урок по фалшиво пеене в Стани богат
netinfo

Веднага след актьорския тандем музикална двойка ще продължи професионалната игра - Любо Киров и Мария Илиева ще седнат на стола на богатството, за да покажат как всичко в „Стани богат" може да върви по ноти. За първи път обаче нотите ще са леко фалшиви... изпълнителите на хита All right ще изневерят на таланта си и ще покажат как се пее фалшиво песента „Родина", по-известна като „Високи, сини планини". Ще се справят ли с това предизвикателство, или фалшиво пеене на сила не става? Защо на Любо не му провървяло в Лас Вегас, колко е дълъг списъкът с музикалните им изяви, кои са гафовете на сцената, които помнят и до днес, и какво е най-важното в света на музиката?

Пантомима на водопад и урок по фалшиво пеене в Стани богат
netinfo

Театралният или музикален елит ще се представи по-добре на сцената на „Стани богат" и как четирима признати артисти ще дадат всичко от себе си в името на една благородна кауза - най-новата благотворителна инициатива на Нова "Game changers"? Отговорите ще разберем утре в „Стани богат", който вече е с нов ден и час на излъчване - всеки петък, 21.00 ч. по Нова.