Новите номинирани за изгонване от Къщата на VIP Brother 2013
Новите номинирани за изгонване от Къщата на VIP Brother 2013 / Нова тв

Първите по рода си Номинации „очи в очи“ във VIP Brother 2013 предизвикаха буря от емоции в Къщата. В сряда вечер наяве излязоха истини, които ще променят завинаги отношенията между Съквартирантите.

Номинирани тази седмица са Павел Чернев, Ваня Червенкова, Ирина Флорин, Пламен и певицата Йоана. След номинационната игра, която включваше отговаряне на въпроси, свързани с историята и културата на България, Мира Радева се оказа Глава на Къщата, а Павел беше изпратен автоматично на Номинации. Този път Главата на Къщата получи възможността да посочи еднолично последния Номиниран. Йоана беше изборът на социоложката, която не можа да преглътне оскърбителното поведение на певицата от последните дни.

Тази вечер зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на първия ден с нулев бюджет в Къщата на VIP Brother 2013. Съквартирантите няма да разполагат със свои собствени средства и ще разчитат единствено на благоволението на BIG Brother. Те ще се окажат в критична ситуация, която ще изисква строга организация и промени на реда в Къщата.

Зрителите ще видят реакцията на номинирания Павел след претърпяната загуба. Макар и до вчера Чернев да изглеждаше напълно спокоен, днес той постепенно ще започне да губи самообладание. Мира Радева ще вдигне триумфална наздравица, но Павел ще откаже подадената празнична чаша и ще бъде първият, поставил на дневен ред темата за двата самостоятелни апартамента в Къщата – семейната спалня на Мира и президентския апартамент, който бе предоставен от BIG Brother на Ирина Флорин.

Единственият спокоен играч след разигралите се събитията е Пламен. След като беше изненадващо спасен от зрителския вот, изпреварвайки любимците на България Станка Златева и Тервел Пулев, Пламен отново ще се впусне в своите стратегии.