Мелания Тръмп
Мелания Тръмп / Gulliver/Getty Images
Вчера американският президент Доналд Тръмп се срещна с британската кралица Елизабет Втора в Уиндзорския замък, предаде Ройтерс. Държавният глава на САЩ беше приветстван от военен оркестър, след което той и съпругата му Мелания влязоха да пият чай с кралицата. Елизабет Втора поздрави двойката с усмивка, въпреки че преди това поглеждаше часовника си, докато чакаше те да пристигнат.
 
Модна икона: Мелания Тръмп отново блесна със стил за срещата с кралицата (СНИМКИ)

Срещата между Тръмп и кралица Елизабет Втора б
е най-очакваното събитие от посещението на президента на САЩ на Острова. Самият той призна преди това, че с нетърпение очаква да се запознае с Нейно величество и я описа като "страхотна жена". "Тя представлява страната толкова добре", каза той в интервю за "Сън".

Мелания Тръмп
Gulliver/Getty Images

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп пък за пореден път прикова погледите с избора си на тоалет. Този път тя бе заложила на светъл кремав костюм на Диор, който бе допълнила с черен колан. Облеклото ѝ отново напомни на медиите за един от тоалетите на Джаки Кенеди от 60-те години на миналия век.

Джаки Кенеди
Джаки Кенеди/Gulliver/Getty Images, архив

Прическата на първата дама за случая пък предизвика аналогии със стила на съпругата на британския принц Хари - херцогинята на Съсекс Меган.

Мелания Тръмп
Gulliver/Getty Images

Тръмп и Мелания, посрещнати с усмивка от английската кралица (ГАЛЕРИЯ)

Мелания Тръмп в Лондон
Guliver/Getty Images

Мелания Тръмп очарова с усмивка и лятна рокля на Виктория Бекъм (СНИМКИ)

Преди това при появата си през деня в петък Мелания Тръмп бе в цветна рокля на британската дизайнерка Виктория Бекъм, а за вечерята в четвъртък с британския премиер Тереза Мей и съпруга ѝ бе избрала жълта вечерна рокля, която предизвика сравнения с принцесите от анимационните филми и най-вече с Бел от "Красавицата и Звяра".

Доналд Тръмп и съпругата му Мелания присъстваха в двореца Бленъм на гала вечеря в тяхна чест в първия ден от визитата на американския президент във Великобритания.
Guliver/Getty Images

Принцеса в жълто: Всички говорят за божествената Мелания Тръмп (СНИМКИ)

Срещата с кралицата бе последният ангажимент на Тръмп при официалната му визита във Великобритания. След това той замина на частно посещение в Шотландия, където остава два дни, след което отива в Хелзинки за среща с руския президент Владимир Путин.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук