Маги, Киро, Денди и двете Златки са номинирани за изгонване
Маги, Киро, Денди и двете Златки са номинирани за изгонване / Нова тв

В сряда вечер, по време на Номинациите „очи в очи", Съквартирантите окончателно свалиха маските, изразявайки насъбралите се обиди и огорчения. След моментите на откровение между звездите, бяха излъчени имената на Маги Желязкова, Киро Скалата, Денди, Златка Димитрова и Златка Райкова. Петимата Номинирани ще трябва да се постараят повече от всякога, за да спечелят зрителите, малко преди наближаващия финал на Big Brother All Stars 2013.

Тази вечер певицата Райна, която единствена поддържа мира с двата лагера, ще стигне до нови открития. Изпълнителката не подозира, че някои от Съквартирантите изсипват множество обиди по неин адрес и днес тя ще остане истински изненадана от наученото. В Изповедалнята тя ще получи възможността да слуша в продължение на петнадесет минути коментарите на участниците.

Маги Киро Денди и двете Златки са номинирани за изгонване
netinfo

Довечера Big Brother ще се опита да разведри Съквартирантите, като ги изпрати на пазар с новата седмична Мисия „Отгатни и преглътни". На импровизирана поточна линия ще се появяват различни хранителни продукти, които участниците ще трябва да познаят. Киро и Денди ще трябва да помагат на останалите Съквартиранти в предизвикателството, подсказвайки им имената на храните с определени думи.

Маги Киро Денди и двете Златки са номинирани за изгонване
netinfo

Колко продукта ще познаят звездите и дали ще се сдобият с пълна кошница за пазаруване или ще останат с празни ръце, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ.

Маги Киро Денди и двете Златки са номинирани за изгонване
netinfo