/ ThinkStock/Getty Images
Лабрадор унищожи сватбена торта в навечерието на големия ден за младоженците, съобщава британският вестник "Сън".
 
Коледна торта докара тежък махмурлук на котарак (СНИМКА)

Шаферката, която отговаряла за тортата, се събудила в деня на сватбата и видяла какво е направил с нея домашният й любимец през нощта. Тя и съпругът й, който пък бил шафер, с изненада установили, че кулинарният шедьовър за 120 британски лири е съсипан. За направата на триетажния сладкиш били нужни десет килограма различни съставки и два дни. Той бил доставен на семейството шафери от град Стенли в британското графство Дърам вечерта преди сватбата, за да го отнесат за церемонията.
 
Пищното парти за рождения ден на котката Луна (СНИМКИ/ВИДЕО)

Стопанката обвинява не само четириногия си любимец, но и съпруга си за белята, тъй като го била предупредила да провери дали е затворена добре вратата на клетката, където кучето спи, но той забравил.

Мечка падна в къща в САЩ, омете празнична трапеза и си тръгна

2-годишната Бела се добрала до тортата
и след като я опитала, тя вече не можела да бъде предложена на гостите.
 
Шаферките решили да не споделят лошата вест с младоженците и започнали да се обаждат в близки сладкарници с надеждата да успят да заменят сватбения сладкиш. И имали късмет. Те занесли торта тъкмо навреме за церемонията.
 
Малкият порок на един иначе миловиден котарак (СНИМКИ)

Стопанинът на Бела разказва, че за двете години, откакто имат кучето, това е вторият път, в който забравя да провери дали е залостена клетката му. В първия случай кучето също се отдало на изкушение, като изяло сладкиши, които тъкмо се охлаждали в семейната кухня.
 
Все пак младоженците получили торта за сватбения ден и след като разбрали за злополуката със предвидения за празника сладкиш, те доста се посмели.