Ким Кардашиян не приема добрe шегите за голата си снимка
Ким Кардашиян не приема добрe шегите за голата си снимка / Guliver/Getty Images

Ким Кардашиян публикува своя гола снимка в Twitter и реакциите в интернет не закъсняха. Риалити звездата постна голото селфи с коментар „Когато нямаш какво да облечеш" и само няколко часа по-късно телевизионният водещ Пиърс Морган й отговори с туит:

'Знам, че Кание има 50 милиона долара дългове, Ким, но това е абсурдно. Искаш ли да ти купя дрехи?"

Ким Кардашиян отново разби интернет с гола снимка

В туита си Морган намеква за финансовите проблеми на съпруга на Ким Кание Уест, който наскоро призна, че има милиони долари дългове и дори поиска собственикът на Facebook Марк Зукърбърг да инвестира 1 млрд. долара в негови проекти.

Кание Уест помоли Марк Зукърбърг за 1 млрд. долара

Очевидно коментарът на Морган много е подразнил Ким, която му отговори с туит:

„Никога не предлагай да купуваш дрехи на омъжена жена. Това е доста в стил Ashley Madison (визирайки сайта за извънбрачни връзки Ashley Madison).

Ким Кардашиян бори несигурността с гола фотосесия в пустинята

Пиърс Морган не е единствената популярна личност, отразила голото селфи на Ким. Актрисата Бет Мидлър написа в Twitter доста остър коментар: „Ако Ким Кардашиян иска да ни покаже част от себе си, която не сме виждали, ще трябва да глътне камерата".

Бет Мидлър, наистина не исках да напомням как преди време ми изпрати подарък, като ми се правеше на приятелка", не й остана длъжна Ким.

Вчера Ким Кардашиян разбуни духовете, като пусна своя гола снимка в Twitter. Голото селфи беше придружено с надпис „Когато нямаш какво да облечеш". Само за няколко часа голата снимка на звездата събра десетки хиляди харесвания и споделяния в Twitter.

Днес Ким публикува още една гола снимка в социалните мрежи Twitter и Instagram.