Родените в един зодиакален знак обикновено си приличат. Освен по характер и темперамент те се доближават и по светоусещане и навици, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и какво цвете е подходящо за всеки зодиакален знак:

Овен: орлови нокти

Ти си роден лидер, естествено привличаш с грацията и чара си околните. Ти си дръзка и решителна, силна, за да се справиш с всяко предизвикателство и винаги намираш иновативни решения на проблемите си.

Телец: мак

Ти си ефирна и обичаш фините неща в живота. Имаш усет към стила и детайлите и създаваш на събеседниците си чувство на спокойствие и комфорт.

Близнаци: лавандула

Ти си социална, активна, щура, експресивна и обичаш да споделяш вдъхновението и идеите си с хората около теб и това действа още по-благоприятно на креативността ти.

жена
iStock/Getty Images

Рак: акантус

Ти си чувствена, емоционална, отговорна. Имаш много силна интуиция и тя никога не те подвежда. Най-щастлива и заредена се чувстваш заобиколена от семейството и близките си любими хора.

Лъв: слънчоглед

Ти си топла, щедра, открита, прекрасен оратор. Вдъхваш респект, доверие и увереност в хората, които общуват с теб, обичаш да си център на вниманието и определено имаш правилна стратегия как да се изкачиш до върха.

Дева: грамофонче

Ти си организирана и много наблюдателна. Аналитична си и това винаги ти помага в трудни и напрегнати моменти. Имаш отлични организационни умения и действаш стриктно, подредено и целенасочено.

Най-съкровеното желание на всяка зодия (СНИМКИ)

Везни: роза

Ти притежаваш класическа красота, имаш афинитет към философията, поезията и изкуството. Обичаш да се обграждаш от прекрасни неща и не толерираш несправедливостта и жестокостта.

жена
iStock/Getty Images

Скорпион: хризантема

Ти си страстна, зашеметяваща личност, осъзнаваш сексапила си и го използваш хитро.  Потайна си и това ти помага често в житейски ситуации, в които по-добре да запазиш дискретност.

жена
iStock/Getty Images

Стрелец: нарцис

Ти си цветна, нестандартна, мечтателна, притежаваш вродена мъдрост и носиш късмет на себе си и на хората около теб. Имаш богато въображение, което зареждаш пълноценно чрез емоциите, които изживяваш ежедневно.

Как очароваш мъжете според зодията си (ВИДЕО)

Козирог: карамфил

Ти си решителна и категорична, притежаваш силна воля и умееш да управляваш и организираш нещата си правилно и приоритетно. Упорита си и никога не се отказваш от желанията си, преди да ги осъществиш.

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

Водолей: орхидея

Ти си любопитна и изобретателна, понякога хората те възприемат както ексцентрична, но това се дължи на факта, че ти просто не умееш да бъдеш обикновена и посредствена. Ти винаги се открояваш и запомнили те веднъж, човек трудно би могъл да те забрави.

Риби: лилия

Ти си уравновесена и спокойна, умееш да балансираш между напрежението и хармонията, така, че те да не ти се отразяват негативно. Добър слушател си и криеш наистина добро и голямо сърце.
 
Edna.bg