Кавалерите ще обясняват, а дамите ще пазаруват в първото предизвикателство за седмицата
Жените се отправят на шопинг, а комуникацията с партньора и бързата крачка ще гарантират отлични резултати в новия епизод на семейния риалити формат „Един за друг“. След като Поля и Здравко се сбогуваха с романтичната надпревара, в състезанието продължават седем двойки.

На първо място във временното класиране са Радина и Петър, а Виктория и Явор са последни с най-малка сума в сметката си.

Как ще се справят участниците в състезанието, не пропускайте утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Обясняват ли добре мъжете и разбират ли ги техните половинки ще стане ясно в индивидуалното изпитание за дамите в „Един за друг“ тази седмица. Кавалерите ще бъдат разположени в помещение с обзавеждане за баня и ще трябва да опишат на жените си какво виждат до най-малката подробност. Нежните им половинки от своя страна ще се намират в огромна галерия на четири етажа с богато разнообразието от артикули. В банята ще има 15 предмета, които жените ще трябва да открият в рамките на определено време, следвайки инструкциите на партньорите си. Двойките ще се чуват, но няма да се виждат, а всяко съвпадение ще носи една точка.

В края на изпитанието участниците ще получат шанс да добавят още две точки към финалния резултат с  бонус игра. За да я спечели, всяка дама ще трябва да познае един от предварително изготвените цялостни дизайни за баня, които партньорът й е избрал за фаворит по вкус и визия. Първите три двойки с най-много съвпадения и точки, печелят своите залози, а останалите четири – губят.

Кой ще направи най-големия залог? Знаят ли жените какво е хидромасажен душ? Коя е най-бърза и коя ще направи най-много грешки? Ще има ли съвпадение във вкусовете на двойките при избора на дизайн за баня?

Кой ще поведе временната класация и кой ще остане на дъното й, не пропукайте в новия епизод на най-романтичното риалити - тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.