Скарлет Йохансон
Скарлет Йохансон / Gulliver/Getty Images
Актрисата Скарлет Йохансон засвидетелства подкрепата си за режисьора Уди Алън, заявявайки, че му вярва и е готова отново да работи с него, съобщават АП и АФП.

В миналото Уди Алън имал осемгодишна връзка с тийнейджърка модел
 
Редица звезди на киното се дистанцираха от Алън, след като на фона движението "Аз също" осиновената дъщеря на режисьора - Дилън Фароу, напомни, че в детството си е била жертва на сексуално посегателство от негова страна. Сред знаменитостите, които публично изразиха съжаление, че са работили с Уди Алън, бяха актьорите Тимъти Шаламе, Колин Фърт и Майкъл Кейн, и режисьорката Грета Гъруиг.
 
"Обичам Уди. Вярвам му и бих работила отново с него", казва Скарлет Йохансон в интервю за "Холивуд рипортър".

Сагата Уди Алън vs. Дилън Фароу: Даян Кийтън се обяви в защита на режисьора
 
Актрисата допълва, че е неведнъж разговаряла откровено с режисьора за обвиненията срещу него, и че той поддържа невинността си.
 
Уди Алън има съществен принос за кариерата на Скарлет Йохансон и издигането й до върховете на Холивуд. Йохансон, която наскоро беше обявена от сп. "Форбс" за най-скъпоплатената актриса в света, се е снимала в три филма на Алън - "Мач Пойнт" (2005), "Сензацията" (2006) и "Вики Кристина Барселона" (2008).

Уди Алън: Секс скандалът с Уайнстийн не бива да предизвиква „лов на вещици“
 
Неотдавна звездата на френското кино Катрин Деньов също се обяви в защита на Уди Алън, припомня Франс прес. "Трябва да правим разлика между кинодееца и човека", заяви актрисата.

И още:

Джулия Робъртс: Един покварен мъж използва властта си, за да злоупотребява с жени

Сюзан Сарандън в Кан: Не мога да кажа нищо добро за Уди Алън

Осиновената дъщеря на Уди Алън го обвини в блудство

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА