Киану Рийвс е на 55 г., а приятелката му Александра Грант е на 46 г. Двамата се познават отдавна и са работили съвместно по няколко проекта
Киану Рийвс е на 55 г., а приятелката му Александра Грант е на 46 г. Двамата се познават отдавна и са работили съвместно по няколко проекта / Gulliver/Getty Images
Звездата от "Матрицата" и "Джон Уик" се появи с гадже на публично място за пръв път от десетилетия, пише Дейли Мейл. Киану Рийвс през цялото време държеше за ръка художничката Александра Грант, докато двамата се снимаха на червения килим на проява организирана от Музея на Лос Анджелис, спонсорирана от Гучи.
 
В 35-годишната си кариера Киану Рийвс никога не е позирал с приятелка на червения килим. Той беше свързван през годините с различни жени, сред които Сандра Бълок и Аманда де Кадент.

Киану Рийвс се завръща в „Матрицата 4“

Киану Рийвс и Александра Грант
Gulliver/Getty Images

През 1999 г. с дългогодишната си приятелка Дженифър Сайми щяха да имат дъщеря и бяха избрали името Ейва, но бебето беше мъртвородено. Сайми загина в автомобилна катастрофа малко след това на 28-годишна възраст.
 
55-годишният Киану Рийвс и 46-годишната Александра Грант се познават отдавна. Художничката илюстрира две от книгите на актьора през 2006 и 2011 г. Рийвс и Грант имат и общ бизнес – те основаха издателската къща Екс Артистс Букс през 2017 г., припомня БГНЕС.

Никълъс Кейдж озадачи феновете с външния си вид

Киану Рийвс и Александра Грант
Gulliver/Getty Images

Киану Рийвс и Александра Грант
Gulliver/Getty Images


И още:

Киану Рийвс: Самотен съм

„Матрицата“: Създадена от машините виртуална реалност 20 години по-късно

Киану Рийвс тайно дарявал средства за деца, болни от рак

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук