Хип-хоп, хаус и рок в най-новата песен на Дичо
Хип-хоп, хаус и рок в най-новата песен на Дичо / netinfo

След по-малко от година творческо мълчание, Дичо е готов с поредното си хитово парче. То носи името „Всеки ден” и до дни ще се завърти в радио ефира.

Текстът на песента е резултат от съвместната работа на Дичо и Гергана Турийска. Музиката е на Дичо и Филип Александров - Фичо. Хип-хоп, хаус и рок са част музикалните стилове, намерили място в сингъла.

След като първото си самостоятелно парче „Нямам шеф”, той записа с участието на Део, а второто – „Още от деца” с ъндърграунд рапъра Паника, в най-новата си песен той покани една от най-атрактивните и скандални български хип-хоп изпълнителки. Гост-музикант във „Всеки ден” е небезизвестната Лора Караджова.

Преди броени дни Дичо се завърна от морето, където засне и видеото към новия си хит. Специален гост в клипа на „Всеки ден” е една от най-красивите носителки на титлата Мис България. Видеото ще бъде готово до средата на септември, когато Дичо ще разкрие още любопитни факти и подробности за участниците в лентата.

„Всеки ден” е третият сингъл на Дичо, след началото на самостоятелните му изяви. В момента Дичо работи върху записите от предстоящия му първи самостоятелен албум, който ще се появи на музикалния пазар до края на годината.