Графа и музикантите му ежедневно работят за акустичния концерт на 25 ноември
Графа и музикантите му ежедневно работят за акустичния концерт на 25 ноември / Монте Мюзик

Известният с перфекционизма си певец Графа вече повече от месец работи върху акустичната програма, която заедно с музикантите Мирослав Иванов, Ивайло Звездомиров, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Венци Трифонов и Ла Ти Да ще представи на сцената на Зала 3 на НДК.

Най-популярният български изпълнител се вълнува изключително от факта, че не е представял акустична програма от 8 години и отделя голяма част от времето си за подготовката ѝ. Успоредно с това от Монте Мюзик, с помощта на творческия директор на проекта Калоян Лалев - Кайо, се грижат за преобразяването на Зала 3 и превръщането ѝ в най-подходящата сцена за изпълненията на Графа. От там не разкриват детайли за сцената, осветлението и мултимедията, но са сигурни, че всички избрали 25-ти ноември, за да отидат на концерта, ще останат приятно изненадани и впечатлени.

Графа и музикантите му ежедневно работят за акустичния концерт на 25 ноември
netinfo
На акустичният си концерт Графа ще изпълни парчетата „Домино", „Закъснявам, човек", „А дано, ама надали", „Седемте езера", „Дим да ме няма", „Невидим", "Causa Perduta", „Враг", „Никой" и още много от своите хитове в нови, специално подготвени за концерта аранжименти, както и някои изненади.

Концертът Домино" е част от кампанията на УНИЦЕФ „Спри насилието", а само преди месеци от УНИЦЕФ БЪЛГАРИЯ официално анонсираха, че Графа е избран за Посланик на УНИЦЕФ. Многократно, в свои интервюта изпълнителят споделя, че това е голяма чест и едновременно с това отговорност за него, която той осъзнава и приема. Темата на актуалния хит на Графа „Домино" е вдъхновена от посланието „Спри насилието", а песента е посветена на каузата. През 2013 година Графа направи национално турне и дари 50% от приходите от билетите на УНИЦЕФ. През тази година отново 50% от приходите от билетите ще бъдат дарени за каузи на УНИЦЕФ. Билети вече се продават в Ticketportal, Eventim и на Билетния център в НДК.