Една легенда се завръща: Лепа Брена в „Арена Армеец“
Една легенда се завръща: Лепа Брена в „Арена Армеец“ / netinfo

Лепа Брена ще зарадва българските си фенове на 24 октомври. Символът на сръбската музика идва в софийската зала „Арена Армеец", за да изпълни най-големите и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес. В музикалните среди се говори, че това може би ще е последният голям концерт на фолк звездата у нас. Според близки на певицата, именно това е причината тя да подготвя бляскаво шоу на световно ниво и в нечувани мащаби.

25 години след концерта на националния стадион „Васил Левски", на който фолк легендата кацна с хеликоптер пред публика от над 100 000 души, Лепа Брена се завръща с невиждано шоу. Самата певица споделя, че пази скъп спомен за родните фенове и очаква с голямо вълнение и нетърпение срещата си с тях.

Популярната и обичана югозвезда е родена с името Фахрета Яхич в град Тузла, Босна и Херцеговина. Тя започва музикалната си кариера през 1981 година, като досега има издадени 17 албума и 2 макси сингъла. Сред най-големите хитове на сръбската изпълнителка са Bosanac (1983), Mače moje (1984), Živela Jugoslavija (1985), Okrećeš mi leđa (1986), On ne voli me (1987), Jugoslovenka (1989), Ja nemam drugi dom (1994), Izdajice (1995), Ti si moj greh (1996), Luda za tobom (1996), Pazi kome zavidiš (2008), Uđi slobodno (2008).

Лепа Брена има и роли в няколко филма. За таланта ѝ свидетелстват филмовите ленти „Хайде да се обичаме", „Тясна кожа" и „Няма проблеми". Встрани от творческите й изяви, Брена и съпругът й, големият сръбски тенисист Слободан Живойнович, успешно управляват семеен бизнес от няколко фирми, сред които е и продуцентската къща Grand Production.

Концертът на Лепа Брена ще е на 24 октомври в зала „Арена Армеец". Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до55 лева.

Една легенда се завръща Лепа Брена в Арена Армеец
netinfo