Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл искат да имат още две деца
Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл искат да имат още две деца / снимка: Guliver/Getty Images

Американският певец и продуцент Джъстин Тимбърлейк и съпругата му, актрисата Джесика Бийл искат да имат голямо семейство с още две деца, съобщи Контактмюзик.

33-годишната актриса сключи брак с 34-годишния изпълнител на „Mirrors” през 2012 година. През април тази година двойката се сдоби със син, когото кръсти Сайлъс Рендъл.

Близък до красавицата от филма „Зов за завръщане” и „Илюзионистът” е казал: „Те искат да имат още две деца. И искат децата им да са близки по възраст, така че работят по въпроса”.

Освен това Джесика Бийл е много впечатлена, че Тимбърлейк си е взел почивка, за да й помага за Сайлъс. Първите месеци след раждането двойката прекара в ранчото си в Монтана, но се завърна в Лос Анджелис през лятото, за да се съсредоточи върху предстоящите служебни ангажименти.

Двойката планира да се завърне в ранчото, ако Джесика Бийл забременее отново. Джъстин Тимбърлейк се шегувал, че ще си пусне брада и ще стане планински татко.

Той е известен не само като певец, но и като продуцент. Кариерата му започва през 1995 г. като част от момчешката група „Ен Синк”, а през 2002 г. той пуска първия си солов албум „Джъстифайд”. Тимбърлейк е носител на четири награди „Еми” и девет отличия „Грами”.

Джесика Бийл е актриса и бивша манекенка. Става известна с участието си в телевизионното шоу „Седмото небе”, което се задържа на екран в продължение на 11 години. По-късно участва във филми като „Илюзионистът”, „Златото на Ули”, „Ще си бъда у дома за Коледа”, „Непристойно поведение”.

На 19 октомври 2012 г. сключва брак с Джъстин Тимбърлейк.

Източник: БТА