Деси Добрева: „Като две капки вода” ми помага да превъзмогна себе си (ВИДЕО)
“Все още не мога да изляза от образа на Сашо Роман – един изпълнител, чийто песни от 90-те години са познати на всички. Не съм очаквал, че ще ми се наложи да запея такaва музика”, разказа Дичо в студиото на "Здравей, България" .

Неузнаваеми преобразявания в „Като две капки вода“, Дичо шашна всички (СНИМКИ)

„Единственият шанс да се вкараш в образа на артиста е да си постоянно с него. Слушах Сашо Роман дори и в колата. Пях парчето на Силвия Кацарова стотици пъти, а накрая го изпълнихме заедно преди излизането ми на сцената. Силвия ми каза:“Браво моето момче! Много добре!“, сподели изпълнителят, който завоюва своя победа в шоуто в началото на тази седмица.

Дичо
NOVA

Един от важните моменти в подготовката е именно помощта на Етиен Леви и Георги Низамов, които акцентират емблематични движения и особености на вокалните изпълнения.

Дичо с безапелационна победа в „Като две капки вода“ (ВИДЕО)

„Ние имитираме световни певци – пеенето не е без значение и се старая да дам вокално толкова, колкото и на образа. До миналата година нямаше как дори физически да отделя достатъчно време за „Като две капки вода“. Сега имах нужда именно от този стимул – да превъзмогна себе си“, коментира Деси Добрева в "На Кафе" .
Преди голям концерт в Пловдив, певицата разказа за емоцията зад кулисите. По време на преобразяването й с маската на Ерол от Уикеда, Деси се оказва със затруднено дишане, но успява да се справи и да пресъздаде образа. „В следващия лайв ще бъда Глария Гейнър – интересното е, че много я слушах като малка, а сега отново ще трябва да науча текста“, допълни изпълнителката на емблематични песни от българския фолклор.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA. Следете Facebook страницата на предаването и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.