/ Gulliver/Getty Images
Бившата приятелка на актьора Матю Пери, Кейти Едуардс, проговори за връзката си с него, споделяйки шокиращи признания. Сред най-фрапиращите е това, че актьорът я е изпращал да му купува хероин и кокаин, докато е била бременна в петия месец.

В интервю за "Сън" Кейти Едуардс, която има връзка с актьора Матю Пери през 2000-та година, каза, че се е съгласявала да купува дрога за него, за да го защити, докато той се е борел със зависимостта.

Матю Пери става все по-зле, изобщо не прилича на веселия Чандлър (СНИМКИ)

Кейти каза, че е щастлива от това, че Матю е намерил щастие с годеницата си Моли и че се е освободил от порока. Тя добави, че по време на пристрастяването му е излизала да му купува дрога, за да му попречи да ходи по улиците в неговото състояние и да бъде хванат.

„В онзи момент на слабост това беше всичко, което можех да направя за него. Бях бременна от около пет месеца и ходех да вземам наркотиците на адресите, на които той ме изпращаше. Матю ми казваше: „Никой няма да спре бременно момиче. Не се безпокой". Разхождах се с чанта, понякога съдържаща хероин, понякога кокаин или таблетки. Никога не знаех за какво отивам", споделя Кейти.

„Поглеждайки назад, мисля какъв приятел бях. Нямах проблем да ходя за наркотици, защото не исках да го оставя да се скита по улиците. Освен това той ми плащаше за това. Понякога ходех три пъти на ден и печелех до 4000 долара на ден. Той винаги казваше, че парите не са проблем“, разказа Едуардс пред "Сън".
БГНЕС