Културистът от Бургас показа желязна воля и в мисията си да не контактува с Теодора
С триумф завърши дневната мисия на културиста Виктор и поп-фолк дивата Атижа, които трябваше да изминат 100 километра за 24 часа. Те демонстрираха хъс за победа, защото при провал съквартирантите трябваше да се лишат от 50% от бюджета си за следващата седмица. Успехът им ги превърна в истински герои и ги поставя в изгодна позиция точно преди предстоящите номинации днес.

Бургазлията Виктор Ангелов имаше и друга важна мисия - той може да спечели имунитет за Теодора “Беба” Янева, към която нескрито показва чувствата си в Къщата. Задачата му обаче не е никак лесна - Виктор не трябва да говори с нея до номинациите в четвъртък. Рязката промяна в поведението на чувствителния мъжкар не остана незабелязана от бившата гимнастичка и тя открито демонстрира раздразнението си.

Big Brother
NOVA

Big Brother обаче реши да изпита още повече мотивацията на влюбения Виктор и даде тайна мисия и на Беба. Тя трябва да изясни в разговор с него защо не ѝ говори и така ще успее да му осигури седмичен имунитет. Евентуален неин успех обаче би означавало, че Виктор ще загуби в опита си да спечели имунитет за Теодора. Как ще се развие тази сложна двупосочна мисия ще стане ясно в днешния епизод на най-коментираното риалити предаване в България.

Big Brother
NOVA

Гледайте Big Brother от вторник до петък след 22:00 часа и в събота от 21:00 часа по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Гледайте подкаста „Голямата сестра“ в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.