Майкъл Дъглас със съпругата си Катрин Зита-Джоунс
Майкъл Дъглас със съпругата си Катрин Зита-Джоунс / Gulliver/Getty Images
Актьорът Майкъл Дъглас каза, че не е тормозил сексуално служителка от своята продуцентска компания, без дори да е обвинен в деянието, съобщи сайтът Дедлайн.

Черни рокли на Златен глобус в знак на протест срещу сексуалния тормоз (СНИМКИ)

Носителят на награда Оскар сам се обърна към журналистите. "Моят адвокат ми каза, че "Холивуд рипортър" възнамерява да публикува история за служителка, която е работила за мен преди около 32 години", обясни той.

Продуцентът Уайнстийн отхвърли обвиненията, че очернил актриси

По думите му, жената твърди, че е извършвал неприлични действия пред нея, ругал е и е използвал нецензурни изрази. Впоследствие Дъглас я уволнил и направил всичко възможно тя да не си намери работа в Холивуд. Актьорът подчерта, че всичко това е лъжа.

Майкъл Дъглас
Майкъл Дъглас Gulliver/Getty Images

До момента на изявлението му медията не е публикувала материали, свързани с обвинения към съпруга на Катрин Зита-Джоунс.

Любовта не пита за годините, 13 звездни двойки го доказват (СНИМКИ)

Майкъл Дъглас, който е на 73 години, се е снимал във хитови ленти като "Първичен инстинкт", "Играта", "Антмен". Той получи награда Оскар за най-добра мъжка роля за участието си в драмата "Уолстрийт" от 1987 г.

Скандалът за сексуален тормоз около продуцента Харви Уайнстийн беше последван от обвинения срещу Кевин Спейси, Чарли Шийн, Силвестър Сталоун, Стивън Сегал и Дъстин Хофман.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА