Бен Афлек и Дженифър Лопес имаха връзка в далечната 2002г. От имената на двамата, връзката им получи известното название „Bennifer“. Не веднъж и двамата са споделяли, че раздялата им е била тежка и съкрушителна. В свои интервюта актьорът Бен Афлек е споделял, че годината, в която са били заедно той тотално е загубил себе си и е бил един „безгрижен аматьор и самовлюбен тип".

Периодът от тяхната връзка той свързва с участието си в глупави продукции, които били сериозно оплювани и критикувани в медиите. Освен това и връзката му с Джей Ло му донесла допълнително напрежение и едва издържал да чете за себе си всеки ден по нещо пикантно. Вижте в канала "Скандално" във vbox7.

Първият съвместен филм на Бен Афлек и Лопес, „Gigli” се смята за един от най-лошите филми за всички времена.

Бен Афлек и Дженифър Лопес
Gulliver/Getty Images

В свое интервю, актьорът споделя, че осъзнава, като голяма грешка своето участие в музикалния видеоклип на Дженифър Лопес “Jenny From the Block“.  Още преди заснемането на клипа двамата вече са една от най-обсъжданите двойки и въпреки това на публиката им харесва да четат да техните отношения. Видеоклипът на певицата обаче е влошил нещата и неговото постоянно излъчване и въртене определено раздразнило феновете на двамата.

Бен Афлек и Дженифър Лопес
Gulliver/Getty Images

Бен Афлек признава, че през годините е правил различни видове грешки в кариерата си и това е една от тях.

И все пак през последните няколко години Бен Афлек се превърна в един от най-влиятелните хора в Холивуд. Той е изключително търсен режисьор, сценарист и продуцент, благодарение на работата си зад кулисите по множество уважавани филми.