Красивата фит мама Алекс Петканова за пореден път доказа, че с воля, дисциплина и много желание всичко се постига, включително когато човек тренира.

Петканова сподели много горещ кадър, на който е по бански от две части. Червеният плажен костюм пасва идеално на перфектно изваяното тяло на Петканова, която сподели красивата снимка, за да поздрави за добро утро всички свои последователи. Сигурни сме, че особено мъжката аудитория, е останала удовлетворена от видяното. Вижте още в канала "Красивите българки" във vbox7:

Междувременно Алекс сподели, че се е подложила на нова процедура, а именно - избелване на зъбите.
 
"Избелвали ли сте си зъбите някога?🦷🤔Аз - ДА и днес ми беше за пръв път и съм много доволна от резултата, явно пиенето по 3 кафета☕ на ден и червеното вино🍷 са си оказали влияние без да си давам сметка!", пише красавицата, която се е доверила на услугите на един от най-добрите стоматолози у нас.

В коментарите последователите на Петканова пишат, че са си избелвали зъбите. Някои дори правят въпросната процедура 2-3 пъти в годината и споделят, че са много доволни от резултатите. Факт е, че красивата усмивка е от изключително значение за всеки човек, без значение с какво се занимаваме, какво е образованието ни и т.н. Здравите зъби ни дават не само спокойствие, но и отлично самочувствие. Ето защо трябва да се грижим редовно за тях, за да се радваме по-дълго на чудесна усмивка.