Днес ще е предимно слънчево. Преди обяд в югоизточните райони ще има ниска слоеста облачност и на места там ще преръми. Около обяд видимостта ще се подобри и облачността ще се разкъса. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса.

есен време листа
ThinkStock/Getty Images

В планините ще е предимно слънчево, с повече облаци над масивите в Източна България. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14 градуса, на 2000 метра – около 6 градуса.

От минус 7 до 25 градуса - какво време ни очаква през ноември

По Черноморието ще има разкъсана облачност. Преди обяд на отделни места са възможни ръмежи. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха 15-17 градуса. Температурата на морската вода е около 16 градуса.

есен времето
ThinkStock/Getty Images

В неделя над Източна България ще преобладава облачно време, с намалена видимост, възможно е и да преръмява. Над Западна България ще има значителна висока облачност. Вятърът ще е от югоизток, предимно слаб. Преобладаващите минимални температури ще са между 2 и 7 градуса, а максималните температури през деня ще са между 13 градуса и 18 градуса. 


Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg
НИМХ-БАН, БТА