Шамара за протестиращите срещу Орешарски: Лицемери с холивудски усмивки
Шамара за протестиращите срещу Орешарски: Лицемери с холивудски усмивки / снимка: БГНЕС
Шамара за протестиращите срещу Орешарски: Лицемери с холивудски усмивки
65524
Шамара за протестиращите срещу Орешарски: Лицемери с холивудски усмивки
  • Шамара за протестиращите срещу Орешарски: Лицемери с холивудски усмивки

Колкото и лошо да е правителството в момента, не може да е по-зле от това на Бойко Борисов. Това заяви рапърът Михаил Михайлов, по-известен като Мишо Шамара. По думите му кабинетът на Пламен Орешарски трябва да устои на натиска, защото хората, които го подкрепят, са повече от тези, които искат неговата оставка.

Преди броени дни музикантът се присъедини към контрапротеста пред НДК в защита на управляващите.

Рапърът призна, че подкрепя протеста в защита на кабинета „Орешарски", за да не се върне диктатурата на Бойко Борисов. Музикантът определи демонстрантите от #ДАНСwithme като лицемери, които не са наясно, че ако правителството подаде оставка, отново ще управлява ГЕРБ: „Заставам срещу всеки, който подкрепя протеста на усмихнатите с холивудски усмивки милионери срещу Орешарски и обижда всички беззъби бабички, които са пред НДК. Не може ти да протестираш срещу олигархията рамо до рамо с Плевнелиева".

Рапърът е начертал и ясно бъдеще за експремиера. Според него демокрацията, която предишните управляващи са разрушили, ще се възроди когато „Бойко Борисов и Пешо Сумиста загасят лампата в една и съща стая".

Музикантът призна, че заради участието си в контрапротестите е изправен пред цялата медийна машина, ръководена от Борисов, но няма да се откаже да отстоява позицията си, дори ако се наложи да се изхранва като таксиметров шофьор: „Искам да му кажа в прав текст - Бойкеее, няма да управляваш!"

Мишо Шамара заяви, че ще подкрепя управляващите, докато взимат разумни решения.